Bemutatkozunk

KÖSZÖNTJÜK WEBOLDALUNKON!

Az Encz At-Ro Kft. egy olyan magyar vállalkozás, amely pozitív életfilozófiával, felelőségvállalással halad a fejlődés útján. A cég harmóniát és biztonságot sugároz megrendelőinek és az ott dolgozóknak egyaránt. A Kft.-nek a hasznosság, a minőség és a szolgáltatás magas színvonala a legfontosabb.

Az Encz At-Ro Kft. nem jött volna létre, ha egy lelkes édesapa nem mert volna már 1991-ben egyéni vállalkozóként óriási lelkesedéssel és alázattal elindulni. Egy olyan céget szeretett volna létrehozni, ami elsődlegesen a festés/mázolás területén magas színvonalú szakmai szolgáltatást valósít meg. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az „egyszemélyes” vállalkozás napjainkban már 17 fős kft-ként dolgozik nap mint nap azért, hogy segítse megrendelőit és munkavállalóit.

A vállalkozás ma is arra helyezi a hangsúlyt, hogy a legmagasabb minőséget képviselve minél több család és cég számára nyújtson szakmai segítséget. Mind a felhasznált anyagokat, mind pedig a kivitelezést tekintve ragaszkodunk a legjobb, legújabb ismeretek jegyében szolgáltatni, épp úgy, mint a kezdetekor.

Amerre haladunk…

Mindannyiunk számára a megrendelőink maximális elégedettsége a legfontosabb.

A szolgáltatási paletta folyamatos bővítésével, kiegészítésével könnyítjük meg megrendelőink felújítási igényeit. A teljes generál kivitelezés a lakosság körében – egyre több szakma összefogásával – nyújt nagy mértékű segítséget. A multinacionális, valamint a kisebb vállalatok folyamatosan megújuló igényeinek megfelelően, nyitottan állunk a kihívások elé. A lakosság körében vállaljuk a teljes generál kivitelezéseket – egyre több szakma összefogásával – tesszük egyszerűbbé a felújítást. A fejlődés feltétele a folyamatos tanulás, a menedzsment állandó képzéseken vesz részt, hogy az igényeket a legoptimálisabban tudja szolgálni.

Tanúsítványunk többek között a szakmai mestervizsga, jogosultságunk a felelős műszaki vezetői tevékenység.

Nemzetközi kapcsolataink a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület képviseletében van jelen a cég életében. Az ügyvezető hosszú évek óta oszlopos tagja az országos alapítványnak, ahol jelenleg elnökségi tagként tevékenykedik. Kapcsolatépítés zajlik Közép-Európai szervezetekkel, Szlovák, Cseh, Szlovén és Osztrák Ipartestülettel egyaránt.

Az UNIEP társult országokkal kapcsolat felvétel történt a Közép-Európai munkaadói, munkavállalói és fogyasztói érdekek képviseletére.

Továbbképzések, bemutatók, munka- és tűzvédelmi tanfolyamok szervezése segíti a kollégákat az országunk teljes területén. Szakképző iskolákkal együttműködési megállapodások kerülnek megújításra, fejlesztésre.

Összegezve: kreatív, felkészült csapattal váltjuk valóra minden kedves partnerünk kérését!

Tarts velünk, és mi:

„új színt viszünk a környezetedbe”